MyLapsWe hebben bij de Limmer IJsclub een drietal MyLaps Transonders. Met deze MyLaps Transponder kun je heel veel informatie verzamelen over je training. Tijdens de training zie je op het bord op de ijsbaan de rondjes die je rijdt. Je ziet het aantal en de snelheid. Je kunt na afloop van de training echter nog heel veel meer informatie over je training raadplegen op de website van Luc Vinkenvleugel. Let tijdens de traing goed op welke chip je van de trainer hebt mogen gebruiken.

Klik op de link van je transponder om naar de site te gaan en je gegevens van de training te bekijken.

Je kunt ook vrij eenvoudig tijdens het rijden op de baan je prestaties bekijken als je je mobiel bij je hebt. Ga op je mobiel naar http://www.vinksite.com/RondenTeller.htm#. Het is natuurlijk nog handiger als je op je mobiel alvast een snelkoppeling maakt naar deze pagina.