GP Groot Classic 2019
Zondag, 01 September 2019
Hits : 37

"Zondag 1 september 2019 , wordt de GP classic weer gereden.

Het concept blijft hetzelfde.al vorig jaren dus :

Vertrek 8.00 uur vanaf GP Groot aan de Hoogeweg grens Limmen-Heiloo.

De totale afstand is ca 100 km.

Er wordt gereden met voorrijders die zorgen voor een gemiddelde snelheid van ca 25 km-uur. Zodat ook minder getrainden  mee kunnen rijden.

Het is een toertocht waar tijd en gelegenheid is voor een praatje tijdens het fietsen en dus geen wedstrijd !!!

De tocht is voor het personeel van GP en de leden en donateurs van Limmer Ijsclub,

De koffie en gebak tijdens de tussentijdse stop wordt aangeboden door GP.

Uiteraard verwachten we dat de GP rijders in het GP tenue rijden en de ijsclubleden in hun nieuwe outfit.

We gaan uit van mooi weer, maar bij heel slecht weer kunnen we besluiten om de tocht af te blazen. Hiervoor kan de website van Limmer Ijsclub worden geraadpleegd."