Marathonschaatsen

Het marathonschaatsen is echt iets voor de kilometervreters. Bij onze club traint de marathonselectie onder leiding van Piet Bloedjes. Deze mannen rijden intimiderend harde rondetijden en lijken dat eeuwig vol te kunnen houden. Toch is er ook voor de jongeren al de mogelijkheid om eens aan dit duurwerk te ruiken. 

Jeugdcompetitie

Op IJsbaan de Meent wordt de marathoncompetitie voor de jeugd georganiseerd. Dit betreft om de paar weken een wedstrijd waar in diverse leeftijdscategorieën per avond twee wedstrijden worden verreden. Van deze competitie wordt een ranglijst bijgehouden. Aan het eind van het seizoen wordt de finaleronde georganiseerd. Van deze competitie kan de informatie worden bekeken op de site van de marathonorganisatie: www.marathonschaatsenalkmaar.nl.De wedstrijden zijn ook terug te vinden in onze Agenda op de site. Voor het rijden van de marathons hoef je verder geen aparte training te volgen. Je traint gewoon mee met je leeftijdsgenoten. Je kunt zelf kiezen of je vervolgens langebaan wedstrijden of marathons wil rijden of aan beide wil meedoen. 

Vrijdagavondcompetitie

Op de vrijdagavond wordt er gestreden door de oudere rijders.

Ben Lieferink Bokaal

In de tweede helft van het seizoen wordt er door de clubs die trainen op IJsbaan de Meent gestreden om de Ben Lieferink Bokaal. In alle leeftijdklassen strijden deelnemers van de clubs op één avond tegen elkaar. 

Jeugdschaatsen

Onze jeugdschaatsleden van de zaterdagochtend

Jeugdschaatsen

Elly met onze pupillen op de zaterdagochtend

Pupillen

Bart met de junioren en pupillen op de zaterdagochtend

Junioren

Dick rijdt mee met zijn toerrijders

Senioren

Wedstrijdschaatsen

Informatie over het langebaan wedstrijdschaatsen

Langebaan

Marathon

Informatie over het marathonschaatsen

Marathon

Uitstapjes

Uitstapjes met onze club

Uitstapjes

Schaatskamp

Schaatsen in de vakantie met de club

Schaatskamp

Natuurijs

Rijden op natuurijs, misschien wel het mooiste dat er is.

Natuurijs

Of je nu 6, 16, 36 of 56 bent; bij de Limmer IJslub kan er geschaatst worden! Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Voor ieder wat wils!

Schaatsen

De sport die misschien wel het dichtst in de buurt komt van het schaatsen. Ook dat kan bij onze vereniging. Bereid je optimaal voor op het winterseizoen.

Skeeleren

Bij ons kan je op meerdere manieren werken aan je conditie. In de duinen of op het koekoeksveld in Limmen. Zowel in de zomer als de winter.

Conditie

Fietsen is voor leden, naast het schaatsen, de grootste hobby. Je kunt op vele manieren aansluiten bij de initiatieven op de fiets.

Fietsen

Vrienden van de Limmer IJsclub

GP Groot

GP Groot is de hoofdsponsor van onze club.

GP Groot

WDBTrading

WDBtrading is een all-round computerbedrijf n Heiloo. Verkoop, onderhoud en reparaties. PC en Multimedia.

WDBTrading

Brasserie in 't Groen

Landelijk gelegen tussen glooiende groene weiden aan de rand van Golfbaan Heiloo, ligt Brasserie in ’t Groen

Brasserie in 't Groen

Gerard Min Architectuur

Min architectuur is een architectenbureau gevestigd in het Noord-Hollandse dorp Limmen. De architect van het bureau is de heer Gerard Min

Gerard Min Architectuur

Victor advocaten

Victor Advocaten

Victor Advocaten