schaatsen blok witWelkom bij onze IJsclub

Of je nu 6, 16, 36 of 56 bent; bij de Limmer IJslub kan er geschaatst worden! Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Ook kun je je inschrijven voor het marathonschaatsen. Voor ieder wat wils!

Leren schaatsen is leuk en het plezier in schaatsen neemt alleen maar toe naarmate je de techniek beter beheerst. Daarom biedt de Limmer IJsclub gedurende het hele seizoen schaatslessen aan voor alle leeftijden op alle niveaus. Dus of je nu voor het eerst de ijzers onderbindt of van plan bent wedstrijden te gaan rijden, het lesprogramma biedt altijd een geschikte groep voor jou. Voor de jeugd geldt dat de groepen in eerste instantie worden samengesteld op basis van leeftijd en daarna op basis van niveau.

Kortom; of je nu ontspannen een prachtige schaatstocht op natuurijs wilt kunnen afleggen of graag een mooie bocht op IJsbaan De Meent wilt schaatsen, bij de Limmer IJsclub leer je met veel plezier schaatsen. Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Voor ieder wat wils!

Op deze pagina hebben we alle informatie voor onze verschillende doelgroepen op een rijtje staan. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze vereniging? Meld je dan aan als lid. Je krijgt na je aanmelding bericht van onze webmaster en de ledenadministratie en wellicht verwelkomen we je dan binnenkort op het IJs of bij één van de andere activiteiten van onze club.