Welkom

Wil je bij de Limmer IJsclub komen sporten? Dan betaal je een algemeen lidmaatschap. Ons verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap loopt automatisch door al er niet op tijd wordt afgemeld.

Wat kan je allemaal met enkel je lidmaatschap?

• De conditietrainingen in zomer en winter volgen
  • Skeelertrainingen volgen
  • Conditie en recreatiefietsen
  • Woensdagochtend toerschaatsen (winter)

Informatie over de abonnementen

Wedstrijdabonnement

Wanneer je wil trainen en wedstrijden rijden dan is dit voor jou het juiste abonnement. Het wedstrijdabonnement is mogelijk op ieder abonnement uur. Je traint dan onder begeleiding van een trainer die in het bezit is van een KNSB diploma. Wil je een wedstrijdabonnement aanvragen vraag dan eerst een licentie bij de KNSB aan. Dit kan je doen op http://mijn.knsb.nl.

Meer hierover in de volgende link korte handleiding Aanschaf wedstrijdlicentie

Wanneer je dit hebt gedaan dan vraag je op de website je wedstrijdabonnement aan. Ook kan je dan aangeven wanneer je wil trainen. Het is mogelijk om meerdere uren te trainen, een tweede en derde abonnement is voordeliger. Bij het inschrijven vul je bij relatienummer, het relatienummer in dat je bij de aanvraag van je licentie hebt gekregen. Op de ledenvergadering begin oktober worden de abonnementen uitgedeeld voor het seizoen. Lees ook onze pagina Wedstrijden rijden

Trainingsabonnement

Wanneer je alleen wil trainen dan is dit voor jou het juiste abonnement. Het trainingsabonnement is mogelijk op ieder abonnement uur. Je traint dan onder begeleiding van een trainer die in het bezit is van een KNSB diploma. Inschrijven kan via de website en het invullen van het trainingsuur. Het is ook mogelijk om meerdere uren te trainen, een tweede en derde abonnement is voordeliger. Bij het inschrijven vul je niet een relatienummer in deze wordt door de ledenadministratie ingevuld. Op de ledenvergadering die plaats vind begin oktober worden de abonnementen uitgedeeld voor het seizoen.

Informatie over de tarieven

Aan de aanschaf van een KSNB-licentie/trainingsabonnement zijn extra kosten verbonden. Dit geldt ook voor een abonnement voor het toerschaatsen op maandagavond. Klik hier voor een overzicht van tarieven van de club.

Wil je toch nog meer info?

Toch nog vragen over onze club en een eventueel lidmaatschap. Stuur gerust een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je je direct aanmelden?

Welkom bij onze club!!! Klik hier en schijf je in.