startpistoolHet wedstrijdschema voor het seizoen 2018-2019 is weer bekend gemaakt. In het wedstrijdschema zijn er voor onze rijders een aantal wedstrijden die van belang zijn om in de gaten te houden.

  • De LUC clubwedstrijden. We strijden met alle leeftijdscategoriën van de verenigingen Limmen, Uitgeest en Castricum op onze "eigen" wedstrijdavonden.
  • De Categoriewedstrijden. Dit zijn wedstrijden voor een specifieke leeftijdscategorie waar je met leeftijdsgenotn van alle verenigingen de strijd aan kunt gaan.

Inschrijven voor de wedstrijden doe je op de site https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijden. Voor het inschrijven dien je een geldige wedstrijdlicentie te hebben. Krijg je in de loop van het jaar een foutmelding tijdens het inschrijven? Dan is waarschijnlijk je wedstrijdlicentie verlopen en dien je hem te verlengen.

Klik hier voor het wedstrijdschema.

Of je nu 6, 16, 36 of 56 bent; bij de Limmer IJslub kan er geschaatst worden! Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Voor ieder wat wils!

Schaatsen

De sport die misschien wel het dichtst in de buurt komt van het schaatsen. Ook dat kan bij onze vereniging. Bereid je optimaal voor op het winterseizoen.

Skeeleren

Bij ons kan je op meerdere manieren werken aan je conditie. In de duinen of op het koekoeksveld in Limmen. Zowel in de zomer als de winter.

Conditie

Fietsen is voor leden, naast het schaatsen, de grootste hobby. Je kunt op vele manieren aansluiten bij de initiatieven op de fiets.

Fietsen

Laatste Nieuws

startpistool
oktober 05, 2018

Wedstrijdschema 2018-2019

in Nieuws
Het wedstrijdschema voor het seizoen 2018-2019 is weer bekend gemaakt. In het wedstrijdschema zijn er voor onze rijders een aantal wedstrijden die van belang zijn om in de gaten te houden. De LUC clubwedstrijden. We strijden met alle leeftijdscategoriën van…
20180902 103148 resized 1 Mobile
oktober 05, 2018

Verslag GP Groot Classic 2018

in Nieuws
GP Groot Classic 2 september 2018 Zondag 2 september is ook dit jaar weer de GP Groot Classic verreden. De fiets toertocht over een afstand van ca 100 km, uitgezet en georganiseerd de Limmer IJsclub als dank aan de firma GP Groot voor hun sponsorbijdrage voor…
IMG 3462 Miniatuur
september 14, 2018

Katerloop 2018

in Nieuws
Katerloop 2018 Zondag 9 september tijdens de Limmer Kermis is, in samenwerking met de Heeren van Limmen, de 38e Katerloop gelopen. Voor de jeugd moesten we dit jaar weer op zoek naar een nieuw parcours, waar we vorig jaar nog door de school konden rennen, was…
jeugdschaatsfolder
dec 04, 2017 2207

Kom Jeugdschaatsen bij de club

Lijkt het je leuk om te leren schaatsen bij een echte IJsclub? Dan is schaatsen bij de…
Katerloop2014
sept 10, 2017 3003

Katerloop 2017

De Katerloop was zeer geslaagd. Het mooie weer, De vrijwilligers, de vele kinderen en…
Flevonice

We gaan er regelmatig op uit met onze club

Uitstapjes

Katerloop

In de zomer organiseert de club de Katerloop

Katerloop

Arie Krom Bokaal

De enige echte natuurklassieker van de club

Arie Krom bokaal

GPGroot Classic

De GPGroot Classic is onze jaarlijkse toertocht op de fiets.

GPGroot Classic

Vrienden van de Limmer IJsclub

GP Groot

GP Groot is de hoofdsponsor van onze club.

GP Groot

WDBTrading

WDBtrading is een all-round computerbedrijf n Heiloo. Verkoop, onderhoud en reparaties. PC en Multimedia.

WDBTrading

Brasserie in 't Groen

Landelijk gelegen tussen glooiende groene weiden aan de rand van Golfbaan Heiloo, ligt Brasserie in ’t Groen

Brasserie in 't Groen

Gerard Min Architectuur

Min architectuur is een architectenbureau gevestigd in het Noord-Hollandse dorp Limmen. De architect van het bureau is de heer Gerard Min

Gerard Min Architectuur

Victor advocaten

Victor Advocaten

Victor Advocaten