Katerloop 2018

Zondag 9 september tijdens de Limmer Kermis is, in samenwerking met de Heeren van Limmen, de 38e Katerloop gelopen. IMG 3462 Miniatuur

Voor de jeugd moesten we dit jaar weer op zoek naar een nieuw parcours, waar we vorig jaar nog door de school konden rennen, was dat dit jaar niet mogelijk doordat het plein afgezet was. Het alternatief werd gevonden in "Pastoors Bossie" achter de kerk.
Dwars door de tuin en het bos achter de kerk om vervolgens via de ophaalbrug op de Meidoornlaan terecht te komen, daarna over het trottoir langs de Lage Weide weer terug naar de Dusseldorperweg en de Heeren van Limmen. De jeugd tot en met 8 jaar liep dit parcours van 750 meter 1 keer en de jeugd van 9 tot en met 12 jaar liep 2 rondes en legden 1,5 km af. Mooi was het om te zien hoe er om de medailles gestreden werd.

Na de prijsuitreikingen ging de Katerloop van start met een deelnemersveld van 82 lopers, 31 lopers deden de 5 km en de overige 51 liepen het parcours 2 maal en liepen 10 km. Zij liepen hetzelfde parcours als vorig jaar met de start en finish bij de Heeren Van Limmen. Er werd ongelofelijk hard gelopen en er zijn weer een paar parcoursrecords gesneuveld dit jaar:

  • Roos Tabak liep de 5 km in 21 min en 18 sec.
  • Max Rijs raffelde de 10 km af in 33 min en 8 sec.

Dit jaar werd een speciale prijs uitgereikt door de Heeren van Limmen aan de dame en heer die als snelste zowel de Kermisrun als de Katerloop volbrachten. Dit waren: Ingrid van der Werf en Tom Bakkum, zij mochten een mooie gerookte zalm in ontvangst nemen. Verder werd de 11-jarige Stef Groot in het zonnetje gezet nadat hij zijn vader op de 10 km verslagen had in een tijd van 51 min en 24 sec. Het weer was perfect voor de sporters en het publiek dat zowel langs het parcours als bij de Heeren van Limmen de lopers aanmoedigde. Al met al hebben we weer een geslaagde Katerloop achter de rug die zeker weer voor herhaling vatbaar is. De Limmer IJsclub bedankt alle sponsors en vrijwilligers die het mogelijk maken om deze kleine, maar gezellige loop te kunnen organiseren.

Foto's vind je HIER in ons fotoalbum

 

Alle volledige uitslagen kun je hier vinden:

Of je nu 6, 16, 36 of 56 bent; bij de Limmer IJslub kan er geschaatst worden! Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Voor ieder wat wils!

Schaatsen

De sport die misschien wel het dichtst in de buurt komt van het schaatsen. Ook dat kan bij onze vereniging. Bereid je optimaal voor op het winterseizoen.

Skeeleren

Bij ons kan je op meerdere manieren werken aan je conditie. In de duinen of op het koekoeksveld in Limmen. Zowel in de zomer als de winter.

Conditie

Fietsen is voor leden, naast het schaatsen, de grootste hobby. Je kunt op vele manieren aansluiten bij de initiatieven op de fiets.

Fietsen

Laatste Nieuws

DSC 2113 Mobile
september 30, 2019

Uitslagen Katerloop 2019

in Nieuws
Deze hadden jullie nog te goed van ons. De uitslagen van de katerloop 2019. Klik hier om de uitslagen te downloaden. Veel van de foto's zijn te vinden op het Flickr account van de club. Klik hier voor de foto's
startpistool
september 29, 2019

Wedstrijdschema 2019-2020

in Nieuws
Het wedstrijdschema voor het seizoen 2019-2020 is weer bekend gemaakt. In het wedstrijdschema zijn er voor onze rijders een aantal wedstrijden die van belang zijn om in de gaten te houden. De LUC clubwedstrijden. We strijden met alle leeftijdscategoriën van…
Default Image
september 29, 2019

Jubileumrit Stavanger-Noordkaap 2019

in Nieuws
Jubileumrit Stavanger-Noordkaap 2019 2700 km. De jaren 70 stond bekend als de pioniers jaren van Le Champion. Ook werdt toen door diverse groepjes de legendarische diagonaal Amsterdam-Hammerfest-Noordkaap gereden (3700km) In 1978 reed ik met Roel-Arie-Erik en…
clubkampioenschap2019 Custom
feb 06, 2019 2299

Dennis, Renske en Tamara Clubkampioen

Op zaterdag 2 februari heeft de club haar jaarlijks clubkampioenschap verreden op IJsbaan…
Flyer jeugdschaatsen 2019 Custom
dec 15, 2018 2208

Jeugdschaatsen in 2019?

Aanhaken bij het tweede deel van het seizoen bij het jeugdschaatsen? We hebben weer plek…
Flevonice

We gaan er regelmatig op uit met onze club

Uitstapjes

Katerloop

In de zomer organiseert de club de Katerloop

Katerloop

Arie Krom Bokaal

De enige echte natuurklassieker van de club

Arie Krom bokaal

GPGroot Classic

De GPGroot Classic is onze jaarlijkse toertocht op de fiets.

GPGroot Classic

Vrienden van de Limmer IJsclub

GP Groot

GP Groot is de hoofdsponsor van onze club.

GP Groot

WDBTrading

WDBtrading is een all-round computerbedrijf n Heiloo. Verkoop, onderhoud en reparaties. PC en Multimedia.

WDBTrading

Brasserie in 't Groen

Landelijk gelegen tussen glooiende groene weiden aan de rand van Golfbaan Heiloo, ligt Brasserie in ’t Groen

Brasserie in 't Groen

Gerard Min Architectuur

Min architectuur is een architectenbureau gevestigd in het Noord-Hollandse dorp Limmen. De architect van het bureau is de heer Gerard Min

Gerard Min Architectuur

Victor advocaten

Victor Advocaten

Victor Advocaten